Over Managed by House of Performance

De interim verandermanagers van HofP

House of Performance is hét advies- en realisatiebureau voor performance verbetering op de werkvloer. Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet. De interim-dienstverlening ‘Managed by House of Performance’ maakt deel uit van House of Performance.

Wij staan naast onze opdrachtgevers om de noodzakelijke veranderingen te helpen realiseren. Voorbeeldgedrag en leiderschap binnen de organisatie zijn daarbij essentieel en staan dan ook centraal in onze aanpak.

Afbeelding_MBY

Managed by interim managers zijn zelfstandige professionals. Zij werken als programma- of lijnmanager bij onze opdrachtgevers aan gezamenlijke doelen. En natuurlijk volgens de kernwaarden en visie van House of Performance. Wij certificeren onze Managed by interim managers door ze een specifiek hierop gerichte opleiding te bieden.

Werkwijze

Slagkracht vergroten
Kennis delen
Krachten bundelen

Verandering realiseren
Leidinggeven
Adviseren
Inhoudelijke kennis

Intensiteit
Authenticiteit
Reciprociteit

Energie brengen
Blijven verwonderen
Stevig staan
Vertrouwen winnen
Focus hebben

laten excelleren van

icon-mensen

Mensen

icon-team

Teams

icon-organisatie

Organisaties

Mby interim managers zijn leidinggevenden met advieservaring of ervaren adviseurs met leidinggevende kwaliteiten. Elk van ons heeft bovendien specifieke, inhoudelijke kennis. Wij vinden elkaar op het gebied van onze waarden: reciprociteit, intensiteit en authenticiteit. Volgens onze opdrachtgevers is de Mby’er uniek vanwege zijn karaktereigenschappen: wij brengen energie, wij blijven ons verwonderen, wij staan stevig, wij winnen vertrouwen en hebben de juiste focus. Als netwerk hebben wij nog meer slagkracht in de markt. Door onze kennis en ervaringen met elkaar te delen bundelen wij de krachten voor onze opdrachtgevers. Daarom werken wij samen. Het resultaat is dat wij organisaties, teams en individuen laten excelleren.

Samenwerking

Wij werken regelmatig samen met consultants van House of Performance. Zij begeleiden de gewenste verandering van een organisatie van buitenaf. Tegelijkertijd geven wij de verandering van binnenuit vorm. Met deze efficiënte samenwerking boeken wij zeer goede resultaten.