Cases

Wij begeleiden uiteenlopende organisaties bij het implementeren van nieuwe ontwikkelingen. Van het opstellen van een Plan van Aanpak tot het opzetten van een nieuwe bedrijfstak, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op onze efficiënte werkwijze en uitstekende resultaten.
icon-ns

NS: Realisatie veiligheidsmanagementprogramma

Managed by: John Weggeman

Zowel NS Reizigers, NS International als NedTrain beschikken over een eigen veiligheidsmanagementsysteem. De Mby programmamanager zorgt voor de totstandkoming van een Plan van Aanpak en de realisatie van een Veiligheidsmanagementprogramma.

Lees meer
icon-rennen

Een gemeente: Reorganisatie sector Sport

Managed by: Carien de Vries

Om ambities te kunnen realiseren, heeft een gemeente behoefte aan een omvangrijke reorganisatie van de sector Sport. Aanpassing van de structuur en verandering van gedrag moeten tot een heel andere manier van samenwerken leiden. Het Plan van Aanpak voor de reorganisatie vormt het ‘koersdocument’. Een Mby programmamanager zorgt voor de totstandkoming en de uitrol van het Plan van Aanpak.

Lees meer
icon-bank

Voorbereiding implementatie HR systeem

Managed by: Carien de Vries

Een grote, financiële instelling implementeert een nieuw HR systeem. Onder leiding van een Mby projectmanager worden de HR processen ‘end to end’ in kaart gebracht. Dit resulteert in procesbeschrijvingen, werkinstructies en trainingen die de basis vormen voor een implementatietraject. Het traject moet ervoor zorgen dat management en medewerkers de nieuwe werkwijze kunnen omarmen.

Lees meer